vrijdag 14 januari 2011

Slachtoffers gevraagd..

En weer een werkweek gepasseerd. Vrijdagavond al en ik heb slechts 2 maal getraind deze week. Aangezien ik op het moment 4 maal per week erop uit trek, hardlopend, lukt het me nog wel de 4 trainingen voor mekaar te krijgen. Het is allemaal niet zo opwinnend wat ik uitvoer, zeker op papier lijkt het vrij simpel. Toch kom ik nog altijd af en toe van een koude kermis thuis als blijkt dat sommige trainingen toch zwaarder uitvallen dan dat ik zou verwachten. Zoals een tempoduurloop, 10 minuten dít tempo, 10 minuten dát tempo, 20 minuten zús tempo, 10 minuten zó tempo, 13, 14, 15 per uur. Om dan uiteindelijk amper 14 km afgelegd te hebben in één uur tijd, maar wel volledig afgedroogd, uitgeblusd!! Hét gevoel dat ik iets heb gedaan, dat dan weer wel. Clubtraining, gaat altijd te hard. Vooral als je met 1200 meter begint en eindigt met 200 meter. Nog een duurloop, 15km, af te leggen en nog wat lange tempo's te doen. Ik durf nog geen wedstrijden te lopen, ik heb nog altijd van die kleine kwaaltjes na een training. Een wedstrijd zou geen goed doen, daarbij, ik zou niet weten welke afstand ik wil lopen. Eigenlijk moet ik kortere (wedstrijd) afstanden lopen, maar daar heb ik helemaal geen zin in. Dus nog even kalm aan.



Ondertussen doe ik de dingen die mij veel beter afgaan, althans, dat vind ik zelf. De foto's blijven gemaakt worden, opdrachten moeten worden vervuld. En daar heb ik af en toe wel wat hulp voor nodig. Eén van die opdrachten luid; familieportret. En daarbij gaat het er niet om, om netjes op een rij met een big smile te gaan staan te poseren voor de camera, maar met wat méér nonchalance zich op te stellen. Met een 'paspoortfotobakkes' als het ware, of wat dan ook. Dussss....bij deze een oproep om me te helpen mijn materiaal te verkrijgen, want hoe meer foto's, hoe liever. Wel families met nageslacht, jonge of oudere kinderen, alles welkom. Als berooide kunstenaar die ik ben, kan ik je alleen verblijden met een afdruk op A4 formaat als dank voor de moeite.

Naschrift: Heb ondertussen liefhebbers genoeg voor mijn opdracht, hartelijk dank hiervoor...

6 opmerkingen:

  1. is onze familie groot genoeg ?????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat dacht je van de sportieve familie van den Abeele. Ideetje: dynamisch portretje in sportieve stijl?!
    Hoe dan ook: wij zijn beschikbaar hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We hadden je al gemist in de krant Edwin, maar je zit dus met enkele .
    blessures.
    Veel succes in het nieuwe jaar.
    groetjes.
    Jaap en Riet Meertens
    Terneuzen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig,Ingrid en Aschwin!!! Mijn gsm nr is 0653282680. Nemen jullie even contact op om verder af te spreken?
    Riet en Jaap, leuk eens van jullie te horen. Ik heb niet echt een blessure hoor, ik kom momenteel gewoon niet van de grond. Moet grondig gemasseerd worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoe meer foto's hoe liever toch? Ik zal bij drie generaties De Koster ook eens een balleke opgooien.

    BeantwoordenVerwijderen