woensdag 13 januari 2010

Should I stay or should I go.

The Clash
Een jaarlijks dilemma, in ieder geval, als ik toe ben aan nieuwe schoenen. Ga ik nog goed genoeg om me in te spannen op nog minstens een jaartje lopen? Of hang ik mijn schoenen aan de wilgen? Eerlijk is eerlijk, erg fanatiek ben ik niet, wat hardlopen betreft. Ik vraag me regelmatig af waar ik mee bezig ben, maar ja....dan train ik nog maar eens een keer. En achteraf blijkt het dan weer mee te vallen, alleen het weer blijkt dan tegen te vallen. Ik haááát deze temperaturen en bijkomende weersverschijnselen. Hardlopen is een slijtageslag, en ook voor de fotografie is die rotsneeuw waardeloos.
Dus heb ik toch maar nieuwe schoenen aangeschaft, Brooks voor de training, Asics voor de wedstrijd. Moet ik dan twee jaar vooruit, want zolang gaan de wedstrijdschoenen ongeveer mee.
Twee jaar kommer en kwel, ben ik er nou toch weer ingetrapt!
(voor de kop van een nieuw bericht ga ik eens toepasselijke muziektitels gebruiken, vandaar dat English gebral hierboven)

7 opmerkingen:

 1. Om in de lijn van The Clash én je nieuwe aankopen te blijven: al eens gedacht aan de koptitel 'The Right Profile'? Staat op de prachtige Clash-lp 'London Calling'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het valt niet mee he Edwin.... en dit grapje kost je dan ook nog 2 schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik zou bijna medelijden krijgen...bijna

  en om in de songtitels te blijven;
  Spencer Davis Group:....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Winterdipje zeker?Zet eerst de cd maar eens op van we zullen doorgaan van Ramses.Heb deze overpeinzingen ook wel eens gehad na een fikse blessure.Goed dat ik dat niet gedaan heb.Er volgden hierna nog vele mooie wedstrijden met dito overwinningen.Dat had ik niet graag willen missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ramses is momenteel niet echt een goeie keuze... ;-);-);-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bloc Party dan, met 'Two more years'.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De rest van de tekst geeft je eigenlijk al het antwoord: if i stay it will be trouble if i go it will be double dus blijf nog maar effekes!!

  Gr. Wilco

  BeantwoordenVerwijderen