dinsdag 26 januari 2010

Sick and Destroy

Metallica

Het kan niet missen...
Vorige week een hele week met barstende koppijn rondgelopen. En als ik zeg 'koppijn', dan bedoel ik dat mijn gehele halve kop zeer deed. Vanaf mijn onderkaak tot daar waar bij ieder mens het verstand gehuisvest is. Ik neem aan dat dat bij mij niet anders is. En dat pijn doen betrof dus de rechterkant van mijne kop. Vreemde situatie, maar zolang ik nog mijn trainingen kon doen ging het wel loslopen, zeker? Ik heb dan ook flink getraind, tot wel vier keer toe, allemaal interval. Korte intervallen (200meter), lange intervallen (2000meter), allemaal geen probleem. En toen werd het weekend, zaterdag had ik een rustdag. Zondag was het plan om 22 kilometer te lopen, niet dus. Mijn hele kop deed niet meer zo'n zeer, alle last had zich nu gemanifesteert in één kies. Niet zo moeilijk meer om nu te zoeken wat de oorzaak was van die week misselijkheid. Maandag naar de tandarts geweest, blijkt weer eens te gaan om een zieke zenuw die verwijderd moet worden. Nou, daar ben ik weer heel blij mee. Kan ik binnenkort anderhalf uur met mijn muil wijd opengesperd bij de tandarts vertoeven.
Toch vandaag gelopen, getraind voor 10x 500meter. En ondanks de koude rotwind en dito temperatuur had ik helemaal geen last van een zeer gebit. Natuurlijk omdat de zere kies door de tandarts nog wel is ontlast van kwalijke stoffen die zorgden voor een heus irritant prikkeltje, over twee weken de algehele afwerking.
De wedstrijd in Koewacht stond op de tocht voor mij, maar deelname zal geen probleem zijn. Als de wedstrijd door gaat, tenminste. Want de winter staat wederom voor de deur, mét sneeuw...

5 opmerkingen:

 1. Ondanks die vervelende situatie aan je kies heb je toch behoorlijk kunnen trainen, zo te lezen. Zaterdag kan je alvast aan de bak, want zelden stonden er zulke 'kleppers' aan de start in Koewacht. Ik doe de korte, maar ga proberen met die mannen mee te lopen. Hopelijk kan jij je weer in de top 10 nestelen.

  Succes alvast en tot zaterdag (hopelijk gaat het door)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb met eigen ogen kunnen vaststellen dat je er idd niet fris bij loopt momenteel...dat je ondanks die mankementen toch kunt lopen zeg...ben je op de belgische koewacht bij een dierenarts geweest voor speciale preparaten of zo ;-)
  Succes zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De pijn hoort in de benen te zitten, niet in je mond.
  Hopelijk kun je je zaterdag nog wel vastbijten in het tempo van de kleppers die zaterdag aan de start zullen staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat songteksten betreft moet het toch wel "search and destroy" van Iggy zijn.
  Wat zaterdag betreft kan de titel ook wel gebruikt worden om de concurrentie wat voor te blijven!!
  Veel succes

  Wilco

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dentist Song :

  http://www.youtube.com/watch?v=bOtMizMQ6oM

  BeantwoordenVerwijderen