zondag 9 mei 2010

Cancelled

Wat tegenwoordig een overbekend verschijnsel betekent op de internationale vliegvelden in verband met een of andere vulkaan, geld nu ook voor mij. Voorlopig geen wedstrijden meer, geen Pinksterstrijd, niet door Brussel, niks inschrijvingen meer tot nader order. Ook geen trainingen, de eerstkomende tijd leg ik geen meter hardlopend meer af. Hoe lang, dat is de vraag. Het zou best eens over maanden kunnen gaan. Het gesukkel ben ik namelijk spuugzat, na een training de volgende dag nauwelijks uit de voeten kunnen wil ik verbannen. Tussen mijn voorlaatste en laatste training zaten maar liefst 8 dagen, en het ging nog van geen ene meter. Ja, ik liep wel lekker, drie kwartier lang een rustig duurloopje, maar ik voelde gelijk al dat ik de volgende dag weer mijn 'plezier' kon beleven. Dit ondanks mijn bezoek aan de masseur, waarbij groot onderhoud was gepleegd. Na wat onderzoek op het wereld wijde web, kom ik in de buurt van hielspoor. Maar de overeenkomsten komen niet helemaal overeen met wat ik voel. Maar toch, bij hielspoor is de beste remedie rust, dus ga ik die toepassen.

Tja, ik ga wat moois missen, dat besef ik wel. Zomerlopen in west, de halve in Roosendaal. Aan de andere kant heb ik meer tijd over voor andere zaken, dus of ik het zo'n probleem vind? Nee, ik kan niet zeggen dat ik nou extra sjagrijnig ben (ik was toch al niet het zonnetje in huis). Dus moet ik daar mijn conclusies uit trekken? Het is gewoon het einde van de wereld niet, en ik weet, ben van plan, als ik terug opstart, ik wel dubbel gemotiveerd zal zijn wedstrijden te lopen. Ik heb al gekeken wat er in het verschiet ligt, en ik ben wel van zins, om nog wat PR's te lopen. Dit jaar nog!!!!

3 opmerkingen:

 1. Dit vind ik echt enorm balen voor je. Toch denk ik dat het goed zal komen, want zelf was ik ook een paar maanden helemaal gestopt om daarna beter dan ooit terug te komen.

  Ik weet dat jij dat ook kan, die pr's blijven niet staan. Over een jaar ben je misschien zelfs blij met deze 'pauze', het is soms nodig om de batterijen even op te laden.

  In ieder geval sterkte ermee en beterschap aan de voet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. niet leuk, wel verstandig!
  Beterschap, en tot binnenkort...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou behalve zo'n internetsite, zeker ook een dokter van vlees en bloed consulteren.
  Aan de andere kant krijgen we weer meer foto's te zien op deze site, dus ieder nadeel, heb...

  BeantwoordenVerwijderen