maandag 4 april 2011

Omdat we een beetje vergeten zijn op Atletiek Zeeland zet ik zelf dit artikel maar op mijn eigen site. Op mijn beurt vind ik dit stukje, geschreven door Wim, heel amusant.

(Correctie, ondertussen staat dit ook op A.Z.)

Even klikklik om het beter te kunnen lezen

6 opmerkingen:

  1. ooit heb ik daar 14,9 km geklokt...dus je hebt idd last gehad van de warmte ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lol :-)) Wim weet er steeds een leuk stukje van te maken,....volgende keer meer over de loopsoap
    greetz
    Jan G

    BeantwoordenVerwijderen
  3. www.atletiekzeelandzonderzeeuws-vlaanderen.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. weer wat gemist! ik heb geen bloed gezien, wel veel zweet en dorstigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Omdat ik zeker geen voorstander van cencuur ben, zal ik geen reacties verwijderen. Ieder z'n mening, en dat mag. Wil ik dan ook nog vermelden dat ik persoonlijk niet te klagen heb over de aandacht die 'Atletiek Zeeland' mij schenkt. Over het algemeen worden alle krantenartikelen waarin ik zelf aan te pas kom, gepubliceerd op A.Z. Dat het laatste artikel over de loop in Sas van Gent niet direct op A.Z. stond, of helemaal niet zou worden gepubliceerd op de site, neem ik ze ook niet kwalijk. Maar ik vond dit artikel zou leuk, dat ik het zelf op mijn blog had geplaatst, verder geen kwade bedoelingen.
    Verder nog ter info, Jan en ik kunnen nog wel door dezelfde deur, hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Edwin, mooie trainingen zo te zien! Je kilometertijden beginnen er echt op te lijken. Ik denk dat je nu stilaan klaar bent voor het wat grotere werk. Laat de SSP-loopjes voor wat ze zijn, je hebt er weinig meer te zoeken. Ik zou wat meer in Belgie lopen en wedstrijden zoeken met tegenstand. Je zal zien dat je dan veel harder loopt. Antwerpen Ten Miles is natuurlijk uitstekend! Succes ermee.

    BeantwoordenVerwijderen