zondag 22 april 2012

10 droge mijlen

En ik ging niet uit van een nieuw PR, maar met 55'50" (officieus) heb ik toch 40 seconden van mijn vorige beste tijd op de 10 mijl gesnoept, op een overigens volledige regenvrij parcours. Komt dus uit op mijn derde PR dit jaar. De volgende word lastiger, 800 meter...
Oja, ook nog...de wedstrijd bij de vrouwen op deze afstand werd gewonnen door Anjolie Engels Wisse, in 57'55". Een prestatie van formaat!!!

Later meer....

5 opmerkingen:

  1. super tijd, Edwin!
    Proficiat

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Edwin, uiteraard volg ik jou prestaties nog altijd van dichtbij. Het was leuk om je tijdens het ZK 1500m weer eens aan het werk te zien en te spreken. Dat je een week na die wedstrijd alweer een dik pr loopt op de 10 mijl, is ongelofelijk. Er lijkt geen sleet op jou te zitten.

    Het is wel duidelijk dat de langere afstanden nog altijd meer jouw ding zijn, als je jouw tijden bekijkt op de baan en de weg vergelijkt. Ik hoop voor je dat die 800m goed gaat uitpakken, maar kijk er mee uit. Vooral als je daarna aan de marathonvoorbereiding gaat beginnen. Dat is een moeilijke combinatie. Van pure snelheid overschakelen naar inhoud. Ik hoop in 2013 weer eens met jou te trainen en de strijd aan te gaan op bijv. een 10 km.

    Succes met de 800m-voorbereiding! Op naar sub 2.05.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Edwin....dikke proficiat
    mooie snelle tijd neergezet daar in Antwerpen.
    samen met Anjolie hebben jullie Zeeland terug vooraan in de uitslagenlijst gezet.
    Hopelijk kan ik volgend jaar ook weer van de partij zijn.
    groeten Jan Gowy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer een record van me afgesnoept.
    9 sec.sneller.Heb alleen nog de
    20 en 21km staan tov onze onderlinge "confrontatie".Maar dit terzijde,ik vind het een prestatie van formaat dat je telkens de PR's scherper steld.

    En dat ondanks je "hoge" leeftijd.Ha ha!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fons, ik realiseer me dat jij die tijden gelopen hebt toen je 50+ was. Ik vraag me af of ik dan in staat ben om deze tijden ook te lopen, daar twijfel ik aan. Wat dat betreft blijf je voor mij op een voetstuk staan, en blijf je mijn voorbeeld.
    Jan, dat is wel veel eer voor mij. En hopelijk ben je eerder van de partij.
    Marcel, de trainingen voor de 800meter vrees ik niet, ik ben oud (mss dan niet wijs)genoeg om te luisteren naar mijn lichaam. Is het teveel, dan gooi ik nu ook al de rem erop. Verder staan in mijn schema nog behoorlijke pittige duurlopen om daarna gemakkelijk te kunnen overgaan richting de marathonzottigheid.

    BeantwoordenVerwijderen