zondag 15 juni 2008

Jammer, echt jammer

Aan de organisatie zal het niet gelegen hebben. Voor iedere deelnemer was er een herinnering in de vorm van een medaille, er waren er 100 uit te delen. Ook bloemen voor elke winnaar van de drie afstanden. Met iets van 25 deelnemers was de opkomst dus erg triestig te noemen. Ook de organiserende volleybalvereniging liet alles maar over aan voornamelijk buitenstaanders, ze stuurden gewoon hun kat. Dit gebeurt overigens bij elke loopwedstrijd in Zuiddorpe, alles komt altijd op dezelfde personen neer. De organisator Bennie Samijn zelf, Robin Kools en nog een aantal andere jongens waarvan ik de naam niet weet zijn altijd aanwezig. Hulde voor deze mannen die toch blijven volhouden telkens weer een wedstrijd te organiseren, zelfs voor de weinigen die wel aanwezig waren.
Blij dat Carla en ikzelf wel aanwezig waren voor deze kleinschalige, maar oergezellige loop.
Prestaties doen er niet toe, dat de afstand niet klopt maakt het allemaal maar grappiger, supertijden voor iedereen, dus.

2 opmerkingen:

  1. inderdaad niet leuk, wel mooie training en mooie foto in krant!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vraag me alleen af hoe lang de organisatie het leuk blijft vinden wanneer er zo weinig deelnemers aan de start staan?

    BeantwoordenVerwijderen