dinsdag 23 september 2008

Dat valt niet mee

Het was toch wat straffer dan verwacht, mijn duurloopje van deze avond. Om een konstante tempo van 13,5 per uur aan te houden voelt wat zwaarder aan dan dat het geweest is. Word ik dan toch trager van die duurlopen, dat het wat meer moeite kost om dit tempo te lopen? Aan de andere kant; ik ben nog met mijn trainingen bezig. En deze duurloop van 25km moest ik dan ook uitvoeren na een werkdag, en anders verzin ik nog wel iets anders om mijn gemoed gerust te stellen. De boog kan niet altijd gespannen staan. Maar wat een ronde moet je eigenlijk maken, zeg! Om deze afstand af te leggen, moest ik telkens weer een nieuwe weg verzinnen om niet al te snel weer thuis te zijn. Zo heb ik een groot deel van de Berlaarronde gelopen, om dan richting Axel te lopen, bij Drieschouwen richting Hulst om in Absdale-centrum richting Heikant te lopen, door de polders terug naar Koewacht om daar ook weer een lus te maken omdat ik mijn kilometers nog niet had bereikt, vervelend hoor. Nu heb ik alleen nog afstanden onder de 20 km te lopen; 15, 10 en nog een 5km en wat intervaltrainingen. Het wordt gelukkig wat rustiger.

1 opmerking:

 1. Edwin,

  Succes en leuk te lezen dat die marathon waar je telkens van zegt één keer en nooit meer nu toch invloed op je begint te krijgen.

  16 mei 2009 is ook een hele mooie loop rond die trainingsronde van 25km, dus als je van gedachte veranderd en het er toch niet bij één blijft dan ben je natuurlijk van harte welkom.

  Succes de 4e en ik hoop je voor de start nog even persoonlijk succes te kunnen wensen.

  Marlon

  BeantwoordenVerwijderen