donderdag 24 april 2008

Nu even niet!!


Ik gooi de riem eraf, tijdelijk wel te verstaan. Ik had vandaag toch wat last in mijn been vanwege de training van woensdag op de baan. De training ging eigenlijk geweldig goed, en dat is nou net zo verradelijk. Met de gevolgen dus... Voorlopig heb ik toch geen wedstrijden, de eerstvolgende is de 20 van Brussel die ik als vanouds loop in het team van de Belgische radiozender Studio Brussel. Dus heb ik nog ruim een maand de tijd om nou eens goed te herstellen zodat ik daar weer eens eindelijk op vol vermogen kan 'gaan'. Wemeldinge vervalt dus, wel jammer, maar momenteel moet ik even verstandig zijn.

Nog even een opmerking over een reactie bij één van m'n berichten; daar stond namelijk het woord k-marathon. Als ik het zo lees, denk ik bij die 'k' aan een ander woord dan dat de schrijver waarschijnlijk bedoelt, of is het echt zo erg??

2 opmerkingen:

  1. De K-marathon staat voorlopig dus voor kustmarathon!!! Echter als je over de finish sprint/loopt/strompeld/gedragen wordt (doorhalen wat niet van toepasing is)zou je de afkorting in 1 klap helemaal anders kunnen interpreteren!!!

    Gr. Wilco

    BeantwoordenVerwijderen
  2. yep, heb die afkorting dus o.a. van wilco gehoord en vond dat wel een goeje...by the way: het ging inderdaad wel lekker woensdag, maar een goed besluit denk ik...toch weer teveel wedstrijden gelopen ondanks wat ongemakken. doe nu maar eens echt rustig aan, een mens kan er van opknappen!

    BeantwoordenVerwijderen