donderdag 1 mei 2008

Besodemieterd.


Denk je een computer aan te schaffen waar alles op en aan zit, krijg ik een melding dat Microsoft Office is verlopen. En of ik nu wil overgaan naar de volledige versie van Office, €285 voor de goedkoopste versie. Als ik dat doe (geen keus, nodig voor mijn trainingschema) heb ik toch een notebook van meer dan €1000. Was ik niet van plan, maar dan word je toch verneukt op deze manier. Is dat bij alle nieuwe computers zo?

3 opmerkingen:

  1. Is niet normaal, zolang er bij aankoop niet vermeld stond dat het om een proefversie ging zou deze altijd bruikbaar moeten blijven, met evt. een keuze om later up te graden (maar niet verplichtend).
    Best asap de leverancier contacteren, waarschijnlijk volstaat het om terug je installatiecd's erbij te nemen en wat persoonlijke codes in te voeren, of heb je je misschien na aankoop niet aangemeld bij Microsoft ? Dat kan ook een reden zijn.
    PS. Edwin, ik heb nog een close-up foto van de 10miles van jou gespot in de GvA, als je die nog niet hebt, hoe krijg ik die bij jou ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Laatst heb ik dit ook vernomen van een kennis van mij...stond wel in de kleine lettertjes trouwens...ga je echt een legale versie kopen nu...ik zou de boel gewoon terug besodemieteren als ik jou was ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor de raad, Gunther en Patrick. Staat idd op de doos van de computer, dat het geen volledige versie is. Min of meer ben ik verplicht een legale versie aan te schaffen. Mijn loopschema staat hierin opgeslagen en zit nu muurvast. Die foto, Gunther, heb ik waarschijnlijk al. Die waar ik zowat naar boven kijk. Bedankt vvor de moeite.

    BeantwoordenVerwijderen